Peura Hirsitalot Logo

Hirsitalot jo yli 40 vuoden kokemuksella
Omakotitalo hirrestä Suomi Hirsitalot Ranska Hirsitalot Englanti Hirsitalot Russia

 

Hirsitalot

Peura Talot Oy:n energiatehokkaasta hirsimallistosta löydät mieluisan vaihtoehdon omakotitalosta autotalliin.Hirsitalot

Valitse omasi Peuran valmiista hirsitalo- mallistosta! Asiantunteva henkilöstömme auttaa Sinua jo suunnittelun alkuvaiheessa ja toteutamme uuden kotisi niin, että se vastaa juuri Sinun perheesi tarpeita. Peura -hirsitalo ei ole vain valmistalo, vaan kotisi perusta ja teemme sen juuri sellaiseksi kuin sinä haluat. Kaikki hirsitalomme sopivat hyvin myös kaupunkien kaava-alueille.

Kaikki hirsitalot

Loma-asunnot

Tarvitseepa sinun perheesi sitten isompaa tai pienempää loma-asuntoa, Peuralta löydät helposti omasi, saunamökeistä aina suurempiin perheen kakkosasuntoihin asti. Valitsetko kenties parvellisen vaihtoehdon, jolloin saat kätevää lisätilaa vaikka vieraitasi varten? Vai sopisiko Sinulle paremmin kaksitasoratkaisu? Toteutamme loma-asuntosi luonnollisesti toiveidesi mukaan.

Kaikki loma-asunnot

Muut rakennukset

Meiltä löydät saunat, saunamökit, savusaunat, aitat, luhtiaitat sekä grillikatokset. Mm. aitasta saat pihapiiriin mukavan lisävaraston tai vaikka vierasmajan kesävieraiden majoitukseen.

Peura tekee myös autotallit ja autokatokset hirrestä. Oletpa sitten suunnittelemassa autotallia tai autokatosta, Peuralta löydät ratkaisun myös tähän.

Katso saunatuvat Katso valmissaunat Katso autotallit