suomi
english  
français  

 
     

Tutustu HIRSIKOTO -mallistoomme!

 
     

 

Tutustu POOLHOUSE -mallistoomme!

     

 

PEURA HIRSITALO toteutetaan toiveittesi mukaisesti

   

Valitse omasi Peuran valmiista mallistosta tai suunnittele ja ideoi itse! Voit tehdä Peuran kaikkiin malleihin omia muutoksiasi. Meiltä löydät ratkaisut sekä omakoti- että vapaa-ajan asumiseen.

Asiantunteva henkilöstömme auttaa Sinua jo suunnittelun alkuvaiheessa ja toteutamme uuden kotisi niin, että se vastaa juuri Sinun perheesi tarpeita.

 
     
 

PEURA HIRSITALO
- Omakotitalomallit

 

Kaikki talomme ovat vapaasti muunneltavissa. Sillä Peura -hirsitalo ei ole vain valmistalo, vaan kotisi perusta ja teemme sen juuri sellaiseksi kuin sinä haluat. Peura -hirsitalo sopii hyvin myös kaupunkien kaava-alueille.

     

PEURA HIRSITALO
- Loma-asuntomallit

 

Tarvitseepa sinun perheesi sitten isompaa tai pienempää loma-asuntoa, Peuralta löydät helposti omasi, saunamökeistä aina suurempiin perheen kakkosasuntoihin asti. Valitsetko kenties parvellisen vaihtoehdon, jolloin saat kätevää lisätilaa vaikka vieraitasi varten? Vai sopisiko Sinulle paremmin kaksitasoratkaisu?

Voit tehdä kaikkiin Peuran malleihin omia muutoksiasi. Toteutamme loma-asuntosi luonnollisesti myös täysin Sinun omien piirustuksiesi pohjalta.

 
     
 

PEURA HIRSITALO
- Saunat ja aitat

 

Meiltä löydät saunat, saunamökit, savusaunat, aitat, luhtiaitat sekä grillikatokset. Mm. aitasta saat pihapiiriin mukavan lisävaraston tai vaikka vierasmajan kesävieraiden majoitukseen.

     

PEURA HIRSITALO
- Autotallit

 

Peura tekee myös autotallit ja autokatokset hirrestä. Oletpa sitten suunnittelemassa autotallia tai autokatosta, Peuralta löydät ratkaisun myös tähän.

 
     
   

PEURA HIRSITALO
- Edustajamme palvelevat

   

Asiantuntevat edustajamme palvelevat Sinua jo suunnittelun alkuvaiheessa. Ota yhteys oman alueesi edustajaan; häneltä löydät runsaasti lisämalleja.