Peura Hirsitalot Logo

Hirsitalot jo yli 40 vuoden kokemuksella
Omakotitalo hirrestä Suomi Hirsitalot Ranska Hirsitalot Englanti Hirsitalot Russia

 

Hirsissä on eroja, valitse paras

Peura-hirsitalot valmistetaan korkealuokkaisesta lamellihirrestä. Hirren painuma on huomattavasti pienempi kuin esim. pyöröhirressä.


Peura hirsiprofiili on syntynyt pitkän tuotekehityksen tuloksena. Se on toteutettu kiilavalla pontilla, joka kohdistaa hirret tarkasti paikoilleen.

Hirren pohjassa on VTT:n testaama patentoitu kapillaarikatko, joka estää veden etenemisen hirsien saumoihin. Profiilissa ei ole yläpuolella olevaa uraa ja siitä johtuen vesi ei ohjaudu hirsien saumoihin.

Rakennuksesi käyttötarkoituksesta riippuen voit valita eri hirsivahvuuksista juuri Sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lamellihirsi liimataan kahdesta tai kolmesta osasta niin, että puun kovin aines eli sydänpuu on aina hirren ulkopinnassa ja hirren pinta säilyy kauniina vuodesta toiseen.

Edustajamme auttavat Sinua kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Hirsitalon edut

Suomalainen hirsirakentaminen on ollut arvostettu rakennusmuoto jo vuosisatojen ajan. Hirsitalosta huokuvat vanhat perinteet sekä rakkaus luontoon. Hirsi on kestävä materiaali. Oikein rakennettu ja hyvin hoidettu hirsitalo kestää satoja vuosia.

Hirsitalo on terveellinen asua. Hirsi varaa lämpöä ja on energiaystävällinen valinta. Hirsitalon sisäilma on puhdasta, sillä luonnonmateriaalina hirsi hengittää ja säilyttää miellyttävän sisäilman vuodenajasta riippumatta.

Hirsitalo on arvostettu koti, joka säilyttää arvonsa pitkään.

Ota yhteyttä

Soita: 044 776 7100 | Sähköpostilla: [email protected]