Peura Hirsitalot Logo

Hirsitalot jo yli 40 vuoden kokemuksella
Omakotitalo hirrestä Suomi Hirsitalot Ranska Hirsitalot Englanti Hirsitalot Russia

 

Peura Talot OyLiiketie 18
86800 PYHÄSALMI

puh. 044 776 7100

info(@)peuratalot.fiHannu Heinonen

Toimitusjohtaja
puh. 040 515 6860
[email protected]

Margit Niemi

Talousjohtaja
puh. 040 507 8248
[email protected]

Ari Ojala

Suunnitteluinsinööri
puh. 044 7003 166
[email protected]

Maarit Hilliaho

Arkkitehtisuunnittelu
puh. 0500 868 596
[email protected]

Peura Talot Oy:n juuret ulottuvat vuoteen 1966 saakka, jonka ansiosta meillä on vahva tietotaito ja perinneosaaminen hirsirakentamisesta - korkealaatuisia hirsitaloja olemme valmistaneet siis jo yli puolen vuosisadan ajan. Uuden sukupolven ja laajennetun osakaspohjan myötä ajatukset ovat uudistuneet asiakkaidemme parhaaksi.

Suunnittelu uusiutuvien asiakasmieltymysten mukaisesti on oleellinen osa palvelutoimintaamme. Tuotannossa hirsiosat valmistuvat asennusvalmiiksi ja mittatarkoiksi tietokoneohjatuilla puuntyöstökoneilla. Nämä yhdessä takaavat yksilöllisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Peura Hirsitalojen tuotanto

Hirsitalomme valmistuvat Pohjois-Pohjanmaalla, Pyhäsalmessa. Tuotantoketju alkaa Suomen metsistä hankittavasta puusta. Sahateollisuus jalostaa valikoidut hirsiraaka-aineet ja hoitaa uunikuivauksen, jonka jälkeen puutavara toimitetaan hirsitehtaalle. Hirsitehdas työstää valmiit raaka-aihiot erikoisprofiileiksi, joista hirsiosat valmistetaan asennusvalmiiksi. Hirsitalomme toimitetaan aina mahdollisimman asennusvalmiina, mikä helpottaa ja nopeuttaa rakentamisvaihetta tuoden selkeitä kustannussäästöjä.


Ympäristöasiat

Puu uusiutuvana luonnonvarana on ekologisuuden kannalta paras ja luonnonmukainen vaihtoehto. Ekologisten arvojen huomioiminen kuuluu jokapäiväiseen työhömme. Auringon voimalla kasvaneen puun tuotantoketju korjuupaikalta tehtaalle kuluttaa huomattavasti vähemmän energiaa, kuin muut rakennusmateriaalit. Työstössä syntyneen purun käytämme lämmitykseen ja maataloudessa tarvittavaksi puhtaaksi kuivikkeeksi ja eristeeksi. Ekologisuuden huomioimme myös pakkausmateriaaleissa; esimerkiksi käyttämämme kierrätettävät pakkausmuovit voidaan hävittää turvallisesti polttamalla. Puusta rakentamamme kodit ja loma-asunnot ovat tiiviitä ja lämpimiä - ja siten myös energiaa säästäviä.

Kansainvälisyys

Tärkeimmät vientimaat ovat Venäjä ja Viro.