PEURA TALOT OY

Sievintie 463,  FIN-85900 REISJÄRVI

Tel. +358 (0)424 776 71  Fax +358 (0)8 776 713

e-mail: [email protected]

 

FRAMSIDA

TIMMERHUS

TIMMERSTUGOR

BASTUSTUGOR

GARAGE

PEURA-PROFILER

EXEMPEL

FÖRETAG

KONTAKT

BESTÄLL
   BROSCHYR

Peura Talot Oy är en tillverkare av timmerhus som har en fast
erfarenhet inom husbyggnadsindustrin. Företagets ledning har
över 20 års expertis i branschen. Vårt huvudkontoret och fabriken
ligger i Reisjärvi, i Norra Österbotten. Längs vid expansion vi har
öppnat kontoret också i Tammerfors. Våra allmänbildade representanter nås för närvarande från Reisjärvi, Tammerfors, Kuopio, Jyväskylä, Helsingfors och Åbo.

Vår filosofi är att producera högklassiga och individuella timmerhus. Vi kan bjuda Dig egnahems- och fritidshus samt bastustugor av åtskilliga storlek. Från oss Du kan fråga också garage och andra träprodukter till gården till exempel bod.
Peura timmerhusen tillverkas av lamell- och massivtimmer av högsta kvalitet. Leveransinnehållet kan fixas just enligt Dina önskan.

Peura timmerhus smälter vackert in i naturen både i staden och i landsorten. Vi har också en egen City-modell som är rymmd särskild till stadsplan. Du kan välja den bäst passande modell för Din familj av vårt urval. Eller Du kan planera och dikta Dig själv och låt oss förverkliga Dina drömmar! Det är också möjligt att Du gör egna ändringar till alla av våra modellerna. 
Det är klart att vi kan förverkliga huset också helt och hållet enligt Dina egna teckningar. Vi står gärna till Din tjänst och hjälper Dig i alla skeden.

Timmerhus är en ekologiskt och hälsosamt val därför att trä-
materialen "andas". Det balanserar fuktigheten och temperaturen inom huset. Luften är hälsosammare och uppvärmningskosten låga - det är alltså ekonomiskt. Trä är mycket konkurrenskraftig byggnadsmaterial och timmerhus hälsosamt val.
Peura timmer-
hus är ett förstklassigt produkt, som bevarar sin värde årtionde till årtionde uppskattande naturen. 

Vår fortgående satsning i produktutveckling garanterar att 
våra produkterna är konkurrenskraftiga också i internationella marknaderna. Vår expertis inom utländska och inrikes marknaderna är lika fast. De huvudsakliga exportländerna är för närvarande Tyskland och Japan, men våra produkterna har blivit exporterat också till England, Holland och Frankrike.

Peura timmerhus är en investering för förstklassigt och hälsosamt boende. Låt oss förverkliga också Dina drömmar!

 

 

Tillbaka